20% op heel de collectie shop met code BLACKFRIDAY2018

Toch goed nieuws voor Els Put ...

Toch goed nieuws voor Els Put ...

Maand Dag Jaar

Toch goed nieuws voor Els Put die vorige week in Het Belang van Limburg verscheen over haar teleurstellende zoektocht naar mooie & betaalbare mode in een maatje meer.

Door haar open brief te schrijven naar de krant ontdekte Els dat er in Hasselt wél een winkel is waar zij, en daarmee ook 50% van de Belgische vrouwen (met maat 42 en meer), terecht kan voor een ruim aanbod aan modieuze kledij in haar maat en binnen haar budget! Tevens diende ze na een bezoek aan de winkel haar mening te herzien. Lees hieronder haar open brief die ze schreef na een bezoek aan Surplus waarin bovendien ook haar schrijftalent naar voor komt, want voor alle duidelijkheid... wij vrouwen zijn méér dan een maat alleen en dit is o.a. ook waar Surplus voor staat!

 

Voor het venster staan, even genieten van de mooie dingen, op zoek gaan naar een prijskaartje, even slikken en doorgaan. Telkens teleurgesteld in het feit dat er duidelijk iemand is die doorheeft dat de vollere vrouw ook graag goed voor de dag komt, maar deze kennis dan enkel beschikbaar stelt voor de gegoede burger. Dat was mijn perceptie van Surplus Boutique. Na mijn open brief werd ik door Surplus uitgenodigd om eens langs te komen in de winkel, te praten over mijn brief en te bekijken of we deze een positief vervolg zouden kunnen geven. Hoe meer mensen ermee bezig waren, hoe meer kans dat er ooit een oplossing voor het probleem zou zijn, dus ik accepteerde graag. Maar ergens voelde ik me ook opgelaten. Ik vind namelijk dat alle lichamen recht hebben op leuke kleding en niet enkel die van dames die zich deze kunnen veroorloven en daar leek het concept van Surplus Boutique niet bij aan te sluiten. Nu, na mijn bezoek aan Surplus, heeft mijn mening nood aan een update. Het klopt dat Surplus met kwaliteitsvolle labels werkt die dito prijzen hanteren. Maar eveneens heb ik er jurkjes en broeken gepast van onder de 100 euro. Let op, tot voor twee dagen waren dit bedragen die ik zelfs niet overwoog te spenderen aan een jurkje of broek. Wat heeft me dan doen keren? Het passen zelf. De jurkjes en broeken die ik probeerde, leken zich aan te passen aan mijn lichaam. Ik voelde niet de drang om te trekken, rekken of verbergen. Mijn lichaam kreeg de ruimte om zichzelf te zijn. Een ongelooflijk gevoel. Ruim ik nu mijn kast volledig uit en vul ik deze enkel nog met stuks van uitmuntende kwaliteit? Neen, ik denk dat het geheim zit in een mooie mix. Broeken mogen voor mij vanaf nu meer kosten. Ik doe het dan wel met een exemplaar minder. Maar vijf dozen online bestellen en integraal terugsturen, kost me meer aan energie en frustratie dan dat die broek me aan gelukzaligheid opbrengt. Een keer extra wassen? Geen probleem, daar is ze op voorzien. Eén van mijn vele frustraties omtrent mijn figuur is dat ik nooit weet hoe die er over een paar maanden, laat staan een jaar zal uitzien o.w.v. een schildklieraandoening. Daar bieden de broeken van Fox Factor die ook te vinden zijn in de collectie van Surplus een subliem antwoord op. Wijzigt je gewicht binnen het jaar, krijg je gratis een nieuwe broek in je huidige maat. Nog leuker is dat Surplus momenteel ook een Pop UP met Outlet Corner heeft in de Kapelstraat te Hasselt. Hier wist ik nog een geweldige broek te scoren aan 50% waardoor ze voordeliger uitkwam dan bij de standaard keten. Een klein gelukske noemen ze dat! Maar om verder te gaan op mijn toekomstvisie. Goede degelijke basics mogen wat meer kosten, ze zijn het echt wel waard! Ze lichten ook dat goedkopere item, dat nog steeds verzekerd is van een plaatsje in mijn kast, naar een hoger niveau waardoor je hele outfit een upgrade krijg. En ik houd, zoals elke goede mama, ogen en oren open voor de solden en de outletmomenten opdat mijn gezin ook kan genieten van een modieus plaatsje naast die trendy mama! Door mijn kennismaking met Surplus in Hasselt voor mij alvast geen slapeloze nachten meer over wat te dragen bij de feestdagen of het communiefeest van mijn dochter! Maten Overzicht Surplus Boutique
Belgische maat Duitse maat Marina Rinaldi Borstomvang (cm) Taille (cm) Heupomvang (cm)
42 D40 19 94-97 78-81 103-106
44 D42 21 98-102 82-86 107-110
46 D44 23 103-107 87-91 111-115
48 D46 25 108-113 92-96 116-120
50 D48 27 114-119 97-102 121-125
52 D50 29 120-125 103-108 126-130
54 D52 31 126-131 109-114 131-135
56 D54 33 132-137 115-120 136-141
58 D56 35 138-143 121-126 142-147
Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid